Over Zuiderlei-InteriorsReeds meer dan 10 jaar is Zuiderlei-Interiors een gevestigde waarde in Antwerpen. Onze showroom, in een statige herenwoning, is gevestigd nabij het hippe Zuid.


Wij realiseren uw interieur van A tot Z. U kan bij ons terecht voor :

 

Totaalinrichting

Interieuradvies

Kleuradvies

Meubels

Maatwerk

Raamdecoratie

Verlichting

Exclusieve objecten

Decoratie


Op basis van gesprekken, foto's en/of plannen bespreken we een volledige renovatie of inrichting van uw woning.

Alles wordt tot in het kleinste detail besproken. Zo bekomen we een eerste draft, waarbij we ons voorstel uitvoerig met u  bespreken. Het opstellen van een moodboard geeft u een beeld van welke kleuren, materialen en stijlen we voorzien. Dit alles op basis van stalen, schetsen en foto's.


Uiteraard wordt bij dit voorontwerp rekening gehouden met de wensen, maar ook met de noden van de klant en wordt naast het esthetisch aspect ook rekening gehouden met functionaliteit en het gebruik van duurzame materialen.


Na de nodige besprekingen en  aanpassingen, ontvangt u  in een volgende stap een gedetailleerd ontwerp.

Dit ontwerp kan u laten uitvoeren door eigen vakmensen, maar uiteraard kan ons team de volledige renovatie en inrichting verzorgen. Wij bieden de nodige vakmensen aan, geven hen de instructies en zorgen dat deadlines worden gehaald! Zo heeft u slechts één aanspreekpunt.


Daar we hoofzakelijk met Belgische fabrikanten werken, is maatwerk mogelijk. Hierdoor zal het interieur net dat ietsje extra uitstralen, net dát wat uw interieur volledig in harmonie zal brengen met uw woning, tuin en omgeving.


Naast totaalinrichting kan u bij Zuiderlei-Interiors ook terecht voor raamaankleding, verlichting, tapijten, meubels, decoratie, een exclusief object,... Ook hier staan wij u bij met advies en leveren, indien gewenst, bij u thuis.